EntreprenörCentrum

  • Harkitsetko oman yrityksen perustamista, yrityksen ostamista tai yritystoiminnan kehittämistä?
  • Tarvitsetko perustamiseen, rahoitukseen ja muihin keskeisiin kysymyksiin liittyvää neuvontaa?
  • Tule EntreprenörCentrumiin!

EntreprenörCentrum-hanke tarjoaa yhdistetyn ratkaisun henkilöille, jotka haluavat perustaa tai ostaa yrityksen, joilla on jokin innovaatio tai jotka haluavat kehittää uutta yritystään. Yhdistämällä yrittäjyyden ja innovaatiot ainutlaatuisella tavalla hanke helpottaa läänin asukkaiden mahdollisuuksia saada tukea ja apua läheltä. Lisäksi se on kustannustehokasta toimintaa hankkeen rahoittajille.

EntreprenörCentrum Norrbotten on toinen EntreprenörCentrumin sisarhankkeista. Hanketta rahoittavat mukana olevat kunnat, Norrbottenin lääninhallitus, EU:n aluekehitysrahasto ja Almi Företagspartner Nord AB. Hankkeesta vastaa Almi Företagspartner Nord. Norrbottenin läänissä hankekumppaneita ovat Arvidsjaurin, Bodenin, Jällivaaran, Haaparannan, Kalixin, Luulajan, Överkalixin ja Övertorneån kunnat.

ec_logo_norr_tunn

 

 

 

 

Almi

Almin visiona on luoda mahdollisuuksia kaikkien elinkelpoisten ideoiden ja yritysten kehittämiselle. Tarjoamme asiakkaille neuvontaa, lainoja, riskipääomaa ja hautomopalveluja yritystoiminnan kaikissa vaiheissa – ideasta yrityksen menestymiseen. Kohteena ovat niin alkuvaiheen ideat, joilla on kasvupotentiaalia, kuin yritykset, jotka haluavat laajentaa toimintaansa.

 

almi

 

 

Almi Nord