Tiesithän että ulottuvillasi on kahden maan markkinat, ja että usein kansainvälistyminen on helpointa aloittaa naapurimaasta? Asiantuntijamme tarjoavat monipuolisia palveluja kansainvälistyville yrityksille. Autamme selvittämään yrityksesi kansainvälistymisen edellytykset ja haasteet.

Yhteistyössä Lapin ELY -keskuksen kansainvälistymisasiantuntijoiden kanssa autamme yrityksesi kansainvälistymisen eri vaiheissa kuten kansainvälistymissuunnitelmien laadinnassa, rahoituksen suunnittelussa ja hankkimisessa sekä kansainvälisten verkostojen hyödyntämisessä.

LAPIN ELY-KESKUKSEN PALVELUT KASVAVILLE YRITYKSELLE
Suunnitelmallisuutta kehittymiseen ja laajentumiseen

Lapin ELY-keskuksen kansainvälistymisasiantuntijat
Lisätietoa suunnitteluun ja omatoimiseen kehittämiseen:

Testaa kansainvälistymisvalmiutesi

Tiedonlähteitä ja koulutusta

Lapin ELY-keskuksen tapahtuma- ja koulutuskalenteri:

Kansainvälistyminen

Rahoitusta

Yrityksen kehittämisavustus
Yritysten kehittämispalvelut

Yrityspalvelujen uutiskirje 2/2014

 

Yhteistyöverkostoja

Yritys-Suomi
Team Finland:
Tekes:

Kimmo Nurmos

Yrityskehittäjä
Team Botnia Oy
+358 40 768 5438
kimmo.nurmos@tornio.fi

Tiina Pelimanni

Yrityskehittäjä
Team Botnia Oy
+358 (0)40 661 2939
tiina.pelimanni@tornio.fi

Meri-Lapin kehittämiskeskus

Tillväxtenheten

Elämme yhä kansainvälistyvämmässä ympäristössä, jossa Haaparanta ja koko Ruotsi kuuluvat entistä integroituneempaan Eurooppaan. Maiden ja maanosien väliset välimatkat pienentyvät erityisesti uusien kommunikaatiotapojen ansiosta. Meille on luonnollista tavata muista maista ja muista kulttuureista kotoisin olevia ihmisiä omassa arkipäivässämme. Tämä asettaa korkeat vaatimukset sekä kunnalle että elinkeinoelämälle.

Toimimme yhteistyössä useiden paikallisten, alueellisten ja kansainvälisten organisaatioiden kanssa luodaksemme yrityksille hyvät edellytykset löytää uusia kansainvälisiä kontakteja. Kerromme yrityksille myös mahdollisuuksista osallistua kansainvälisiin hankkeisiin ja kumppanuuksiin. Tässä voimme avata monta ovea sinulle ja yrityksellesi.

Lisätietoa tarjoamistamme palveluista saat ottamalla yhteyttä suoraan meihin.

Tillväxtenheten, Haaparanta