Lapin AMK on Euroopan unionin pohjoisin ammattikorkeakoulu. Lapin ammattikorkeakoulu jalostaa muuttuvan toimintaympäristönsä vahvuuksista ja mahdollisuuksista osaamista ja elinvoimaa pohjoisten toimijoiden tarpeisiin. Opetus on tiiviisti integroitu tutkimus-, kehitys ja innovaatiotoimintaan (TKI), jota tehdään läheisessä yhteistyössä alueen elinkeinoelämän kanssa. Toimipaikkamme sijaitsevat Torniossa, Kemissä ja Rovaniemellä.

Tornion kampuksella rajan tuntumassa välitämme kaikkea Lapin ammattikorkeakoulun osaamista ja tuomme koko ammattikorkeakoulun laajan toimijaverkoston käyttöön palvelemaan alueen elinkeinotoimintaa. Tuomme yhteistoimintaverkostoon osaamisemme rajalla ja rajan yli rakennettavan liike- ja palvelutoiminnan kehittämiseksi.

Torniossa olemme erikoistuneet kouluttamaan nuoria ja aikuisopiskelijoita liiketoimintaosaamiseen ja ICT-tehtäviin sekä kulttuurialalla kuvataiteeseen. Kouluttautuminen tehdään yrityksiä sekä elinkeino- ja kulttuurielämää palvellen erilaisina yhteistyömuotoina. Valmennamme myös opiskelijoita oman liiketoiminnan rakentamiseen ja yrittäjyyteen. Toimimme luontevasti kansainvälisten kumppaniemme kanssa kaikkialla, mutta keskitymme Barentsin alueeseen. Pitkien etäisyyksien hallinta on erityinen vahvuutemme ja tarjoamme sekä koulutukset että TKI-yhteistoiminnan myös verkon välityksellä.

lapin_amk

Yhteystiedot

Lapin Ammattikorkeakoulun TKI-päälliköt:

Marika Saranne (Kauppa ja kulttuuri)
+358 50 4611345
marika.saranne@lapinamk.fi

Martti Ainonen (Hyvinvointialat)
+358 40 5104132
martti.ainonen@lapinamk.fi

Seppo Saari (Tekniikka ja luonnonvarat)
+358 40 5430249
seppo.saari@lapinamk.fi

Eila Linna (Matkailupalvelut)
+358 40 7355300
eila.linna@ulapland.fi

Linkki kotisivuillemme: www.lapinamk.fi