Team Botnia Oy TIEDOTE 17.3.2020

Team Botnia Oy:n palvelut yrityksille Koronaviruksen aiheuttamassa erikoistilanteessa.

Koronaviruksen vaikutukset yritysten toimintaympäristöön ovat poikkeuksellisen laajoja. Valtio ja eri yritystoimintaa tukevat tahot, kuten BusinessFinland, ovat lanseeranneet uusia palveluja ja kehittävät uusia tukitoimia jatkuvasti.

Me Team Botniassa pyrimme keräämään ja tutustumaan kaikkeen olennaiseen uuteen tietoon, jotta voimme auttaa yrityksiä ja yrittäjiä parhaalla mahdollisella tavalla yli haastavien aikojen. Rajaneuvonnan kautta on myös mahdollista tarkistaa ajankohtaisia määräyksiä liikkumiseen liittyvistä asioista.

Jaamme tietoa rahoitusinstrumenttien käytöstä ja autamme yrityksiä rahoitushakemuksissa. Tällä osaltamme pyrimme keventämään rahoittajien neuvontakuormaa ja näin nopeuttamaan varsinaisia päätösprosesseja. Suosittelemme olemaan aktiivisesti ja rohkeasti yhteydessä. Yleisen ohjeistuksen mukaisesti pyrimme järjestämään tapaamiset ja neuvonnan ensisijaisesti puhelimen, sähköpostin tai verkkotapaamisten kautta.

 

Kimmo Nurmos, Yrityskehittäjä kimmo.nurmos@tornio.fi  +358 40 768 5438

Tiina Pelimanni, Yrityskehittäjä tiina.pelimanni@tornio.fi  +358 40 661 2939

Päivi Koivupalo, Pohjoiskalotin rajaneuvonta paivi.koivupalo@tornio.fi  +358 40 126 7888

 

Mikäli mielessänne on asioita, palveluja tai toimenpiteitä, joita toivoisitte erityisesti Team Botnia Oy:ltä tai Tornion kaupungilta, niin otamme niitä myös avoimesti vastaan.

Toimitusjohtaja Marko Alamartimo, Team Botnia Oy, +358 400 251 350, marko.alamartimo@tornio.fi