Toimitusjohtaja vastaa kaupungin strategian ja elinkeino-ohjelman mukaisesti elinkeinorakenteen ja työllisyyden vahvistamisesta tukemalla uuden yritystoiminnan syntyä, yritysten kasvua ja kehittymistä sekä kehittämällä kilpailukykyistä yritysten toimintaympäristöä yhteistyössä kaupungin muiden toimijoiden ja sidosryhmien kanssa.

Kelpoisuusehtona on korkeakoulututkinto, monipuolinen perehtyneisyys elinkeinotoimeen ja yritystoimintaan sekä ruotsin ja englannin kielitaito. Arvostamme tuloshakuisuutta, erinomaisia neuvottelu- ja verkostoitumistaitoja, elinkeinoelämän sidosryhmien tuntemusta, sekä kykyä johtaa ja motivoida asiantuntijaorganisaatiota. Tornion elinkeinoelämän kannalta tärkeiden toimialojen tuntemus on eduksi, joita ovat teollisuus, kauppa, matkailu ja logistiikka. Eduksi luetaan lisäksi kunnallisen toiminnan tuntemus, projektiosaaminen sekä kokemus ja verkostot Ruotsiin suuntautuvissa toimissa.

Tarjoamme monipuolisesti kehittyvän kansainvälisen kaupunkiseudun tuomat mahdollisuudet, sekä tilaisuuden olla edistämässä uusia avauksia Tornion elinkeinoelämässä. Kaupunkiseudulla on turvalliset puitteet viihtyisälle asumiselle keskellä hyviä palveluja.

Hakemukset pyydämme lähettämään liitteineen ja palkkatoivomuksineen 15.2.2019 klo 15.00 mennessä sähköpostilla: timo.nousiainen@tornio.fi

Sähköpostin otsikkoon merkintä “Toimitusjohtaja”

Lisätietoja antaa:

– hallituksen puheenjohtaja Kimmo Auno, 0400 694356 (7.2.2019 saakka)

– kaupunginjohtaja Timo Nousiainen, 0500 927111