Pienestä isommaksi ja vahvemmaksi -toiminta järjestetään syksyllä 2020 tarjoamaan vertaistukea ja apua liiketoiminnan kehittämiseen lappilaisille pk-yrittäjille. Muodostamme samoja liiketoiminnan kehittämiskohteita pohtivista yrittäjistä 5–10 hengen pienryhmiä, joissa he auttavat toisiaan vertaisina sekä saavat lisätueksi ostopalveluina hankittuja business trainer -palveluita, jotka räätälöidään pienryhmän tarpeiden mukaan. Toimintaa voidaan tarjota jo valmiiksi olemassa oleville verkostoille ja ryhmille.  

Tarkoituksena on, että toiminnassa kehitetään konkreettisia ratkaisuja yrittäjien käsillä oleviin ongelmiin ja aletaan viedä niitä käytäntöön, ei niinkään kuunnella inspiraatiopuheita. Syksyllä 2020 järjestettävään toimintaan kuuluu 6–8 tapaamista, jotka voidaan järjestää joustavasti joko kasvotusten tai etäyhteyksin osallistuvien yrittäjien asuinpaikoista ja toiveista riippuen. 

Osallistuminen on maksutonta. Toiminta järjestetään pienryhmissä joustavasti etäyhteyksin. Hankkeen rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto. 

Lisätietoa ja linkki hakemuslomakkeeseen: http://www.ely-keskus.fi/web/ely/pienesta-isommaksi-ja-vahvemmaksi 

 

Pienestä isommaksi ja vahvemmaksi