TWO COUNTRIES – ONE DESTINATION                

Team Botnia Oy, Tornion kaupunki ja Haaparannan kunta käynnistävät matkailun kehittämisprojektin Two Countries – One Destination.

Tavoitteenamme on määritellä ja luoda yhteinen imago, markkinointistrategia ja markkinoinnin toimintamalli, johon alueen matkailuelinkeino ja sidosryhmät ovat sitoutuneita. Rajat ylittävä yhteistyö kaupallistettavien tuotteiden ja palveluiden osalta on alueen erityispiirre, jota halutaan vahvistaa. Lisäksi projektin aikana kehitetään matkailuun liittyvää infrastruktuuria ja maankäyttöä koskevia suunnitelmia.

Two Countries – One Destination –projektin budjetti on noin 1,3 Milj.€ ja toteutus kestää 2022 syyskuun loppuun saakka. EU-osarahoitteinen projekti saa rahoituksensa Interreg Pohjoinen ohjelmasta, osarahoittajina toimivat Euroopan aluekehitysrahasto, Lapin Liitto, Region Norr, kunnat sekä alueen matkailuyritykset.

MATKAILUUN ERIKOISTUNUT MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖ

  • Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa.
  • Suomen, ruotsin ja englannin taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.
  • Edellytämme matkailualan kansainvälistä markkinointikokemusta.
  • Arvostamme kokemusta matkailutuotteiden ja palveluiden tuotteistamisesta ja kaupallistamisesta.
  • Arvostamme kokemusta projektien hallinnasta ja johtamisesta, järjestelmällistä työskentelyotetta, hyvää organisointikykyä ja tiimityöskentely taitoja.
  • Arvostamme hyviä verkostoja, verkostoitumistaitoja ja kokemusta yritysrajapinnassa toimimisesta.

Markkinointipäällikön työpaikka ja työnantaja tulee olemaan Team Botnia Oy, Tornio

 

Hakemukset ja ansioluettelo palkkatoiveineen tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen marko.alamartimo@tornio.fi Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä

Voit testata tämän linkin kautta, että miten työpaikka sopisi juuri sinulle, osoittaa kiinnostuksesi paikkaa kohtaan ja jättää näin helposti yhteystietosi meille: https://questionnaires.jobilla.com/862dbb00-9353-11ea-a33e-edba978716a6