Arctio – Tornio Energy, Industrial and Logistics Park

Tornion Röyttän satamaan avataan 2018 Pohjoismaiden suurin LNG-tuontiterminaali. Uusi alue sataman välittömässä läheisyydessä on nyt markkinoinnissa.

Rakenna menestyksesi Arctioon – vahvan teollisuusklusterin, laadukkaan infran, raaka-ainevirtojen ja logistiikkareittien keskelle Kemi-Tornioon. 2018 alkaen Arctiossa voi hyödyntää LNG:tä. LNG:n höyrystys tuottaa myös valtavasti kylmäenergiaa.

LNG:tä voivat hyödyntää erityisesti metalliteollisuus, kemian- ja petrokemian teollisuus, bio- ja kiertotalous, kaivosteollisuus, logistiikka-ala, meriliikenne, polttoaineala, energiasektori, datakeskukset, elintarvikeyritykset, kryogeniikka sekä kaasualan tutkimus ja kehitys.

Apua investointiin saat joka vaiheessa elinkeinoyhtiö Team Botnialta sekä yritysmyönteisen Tornion paikallishallinnolta

Investoi Arctioon – keskelle teollisuusklusteria, joka tuottaa 8 % Suomen viennin arvosta

Arction uudet teollisuustontit sijaitsevat LNG-terminaalin välittömässä läheisyydessä, Röyttän teollisuusalueen ja Outokummun terästehtaan itäpuolella. Alue sijoittuu Kemi-Tornion seutukunnan teollisuusklusterin ytimeen lähelle Ruotsin rajaa ja sen markkinoita. Tämän maailman pohjoisimman metalli-, kaivos- ja kiertotalouden keskittymän viennin arvo on yli 5 mrd € vuodessa.

Paras sijainti kasvuhakuiselle yritykselle on teollisuuspuistossa, keskellä infraa, palveluita ja yhteistyömahdollisuuksia. Arctioon investoimalla yrityksesi pääsee osaksi tarinaa, jossa vuosikymmenien kuluessa rakentunut Kemi-Tornion teollinen ekosysteemi ottaa merkittävän askeleen kohti tulevaisuutta.

Ensimmäisillä investoreilla on paras mahdollisuus räätälöidä toimintoja mieleisekseen, joten nyt on aika toimia. Ota yhteyttä Tornion elinkeinoyhtiö Team Botniaan.