TORNIO-HAPARANDA, KEMINMAA, SIMO JA TERVOLA

Team Botnia

Team Botnian yhtenä tehtävänä on edesauttaa kannattavan yritystoiminnan syntymistä. Tarkoitusta toteutetaan antamalla yrittäjiksi aikoville neuvontaa ja ohjausta yritystoiminnan suunnittelussa, arvioinnissa ja käynnistämisessä.

 

Yritysneuvoja Kimmo Nurmos on erikoistunut aloittavien yritysten palveluihin. Toiminta-alueena on paitsi Tornio, myös Haaparanta, Keminmaa, Simo ja Tervola. Aloittavien yrittäjien palveluverkostoon kuuluvat kuntien lisäksi myös yritystoiminnan rahoittajia kuten TE-toimisto (starttiraha) Lapin Ely (investointiavustukset), Arbetsförmedling (Starta Eget), Finnvera (lainat), alueella toimivat pankit, toimintaryhmät Outokaira Tuottahman ja Peräpohjolan Kehitys.

 

Neuvontaa ja ohjausta annetaan ajanvarausten perusteella Team Botnian toimistolla Torniossa, Meri-Lapin Kehittämiskeskuksen tiloissa Kemissä ja kunnantoimistoilla.

 

 

Lapin työ- ja elinkeinotoimisto/TE -toimisto

Tarjoamme monipuolisia työ- ja elinkeinopalveluja verkossa, puhelimessa ja kasvokkain.

Yhteystiedot:

Jouni Salmivirta
Asiantuntija, työnvälitys- ja yrityspalvelut

Lapin työ- ja elinkeinotoimisto

+358 295 039 661
jouni.salmivirta@te-toimisto.fi

te-palvelut_pysty

Kimmo Nurmos

Yrityskehittäjä
Team Botnia Oy
+358 40 768 5438
kimmo.nurmos@tornio.fi

TE -palvelut/Työnantajapalvelut

EntreprenörCentrum

  • Harkitsetko oman yrityksen perustamista, yrityksen ostamista tai yritystoiminnan kehittämistä?
  • Tarvitsetko perustamiseen, rahoitukseen ja muihin keskeisiin kysymyksiin liittyvää neuvontaa?
  • Tule EntreprenörCentrumiin!

EntreprenörCentrum-hanke tarjoaa yhdistetyn ratkaisun henkilöille, jotka haluavat perustaa tai ostaa yrityksen, joilla on jokin innovaatio tai jotka haluavat kehittää uutta yritystään. Yhdistämällä yrittäjyyden ja innovaatiot ainutlaatuisella tavalla hanke helpottaa läänin asukkaiden mahdollisuuksia saada tukea ja apua läheltä. Lisäksi se on kustannustehokasta toimintaa hankkeen rahoittajille.

EntreprenörCentrum Norrbotten on toinen EntreprenörCentrumin sisarhankkeista. Hanketta rahoittavat mukana olevat kunnat, Norrbottenin lääninhallitus, EU:n aluekehitysrahasto ja Almi Företagspartner Nord AB. Hankkeesta vastaa Almi Företagspartner Nord. Norrbottenin läänissä hankekumppaneita ovat Arvidsjaurin, Bodenin, Jällivaaran, Haaparannan, Kalixin, Luulajan, Överkalixin ja Övertorneån kunnat.

ec_logo_norr_tunn

 

 

 

 

Almi

Almin visiona on luoda mahdollisuuksia kaikkien elinkelpoisten ideoiden ja yritysten kehittämiselle. Tarjoamme asiakkaille neuvontaa, lainoja, riskipääomaa ja hautomopalveluja yritystoiminnan kaikissa vaiheissa – ideasta yrityksen menestymiseen. Kohteena ovat niin alkuvaiheen ideat, joilla on kasvupotentiaalia, kuin yritykset, jotka haluavat laajentaa toimintaansa.

 

almi

 

 

Almi Nord