Meri-Lapin Startti Oy

Meri-Lapin Startti Oy on alueellinen uusyrityskeskus, jonka tarkoituksena on edesauttaa kannattavan yritystoiminnan syntymistä. Tarkoitusta toteutetaan antamalla yrittäjiksi aikoville neuvontaa ja ohjausta yritystoiminnan suunnittelussa, arvioinnissa ja käynnistämisessä.

Yritys toimii kiinteässä yhteistyössä TE-toimiston, Team Botnia Oy:n, alueen kuntien ja Kemi-Tornio alueyrityspalvelun kanssa, joiden kautta toiminta rahoitetaan. Yhteistyöverkostoon kuuluu myös yritystoiminnan rahoittajia kuten Finnvera, alueella toimivat pankit, toimintaryhmät Outokaira Tuottahman ry ja Peräpohjolan Kehitys ry. Meri-Lapin Startti on perustettu vuonna 1991 ja se on Uusyrityskeskukset ry:n jäsen. Neuvontaa annetaan ajanvarausten perusteella Kemin ja Tornion konttoreissa tai sopimuksen mukaan muulla alueen kunnissa.

 

Lapin työ- ja elinkeinotoimisto/TE -toimisto

Tarjoamme monipuolisia työ- ja elinkeinopalveluja verkossa, puhelimessa ja kasvokkain.

Yhteystiedot:

Jouni Salmivirta
Asiantuntija, työnvälitys- ja yrityspalvelut

Lapin työ- ja elinkeinotoimisto
Suensaarenkatu 2
FI-95400 Tornio
+358 295 039 661
jouni.salmivirta@te-toimisto.fi

te-palvelut_pysty

Kimmo Nurmos

Yrityskehittäjä / yritysneuvoja
Team Botnia Oy
+358 40 768 5438
kimmo.nurmos@tornio.fi

TE -palvelut/Työnantajapalvelut

TE -palvelut/Starttiraha

Uusyrityskeskukset

EntreprenörCentrum

  • Harkitsetko oman yrityksen perustamista, yrityksen ostamista tai yritystoiminnan kehittämistä?
  • Tarvitsetko perustamiseen, rahoitukseen ja muihin keskeisiin kysymyksiin liittyvää neuvontaa?
  • Tule EntreprenörCentrumiin!

EntreprenörCentrum-hanke tarjoaa yhdistetyn ratkaisun henkilöille, jotka haluavat perustaa tai ostaa yrityksen, joilla on jokin innovaatio tai jotka haluavat kehittää uutta yritystään. Yhdistämällä yrittäjyyden ja innovaatiot ainutlaatuisella tavalla hanke helpottaa läänin asukkaiden mahdollisuuksia saada tukea ja apua läheltä. Lisäksi se on kustannustehokasta toimintaa hankkeen rahoittajille.

EntreprenörCentrum Norrbotten on toinen EntreprenörCentrumin sisarhankkeista. Hanketta rahoittavat mukana olevat kunnat, Norrbottenin lääninhallitus, EU:n aluekehitysrahasto ja Almi Företagspartner Nord AB. Hankkeesta vastaa Almi Företagspartner Nord. Norrbottenin läänissä hankekumppaneita ovat Arvidsjaurin, Bodenin, Jällivaaran, Haaparannan, Kalixin, Luulajan, Överkalixin ja Övertorneån kunnat.

ec_logo_norr_tunn

 

 

 

 

Almi

Almin visiona on luoda mahdollisuuksia kaikkien elinkelpoisten ideoiden ja yritysten kehittämiselle. Tarjoamme asiakkaille neuvontaa, lainoja, riskipääomaa ja hautomopalveluja yritystoiminnan kaikissa vaiheissa – ideasta yrityksen menestymiseen. Kohteena ovat niin alkuvaiheen ideat, joilla on kasvupotentiaalia, kuin yritykset, jotka haluavat laajentaa toimintaansa.

 

almi

 

 

Kerstin Sipola

Yritysneuvoja
Elinkeinoyksikkö (Tillväxtenheten), Haaparannan kunta
+46 70 617 53 70
kerstin.sipola@gmail.com

Almi Nord