Meri-Lapin matkailun ja saavutettavuuden älykkäät ratkaisut -hanke on

kehittänyt Meri-Lappiin uudenlaisen markkinointikanavan, jollaista mikään muu alue Suomessa ei ole vielä tehnyt. Tervetuloa mukaan hyödyntämään digitaalisen kehityksen mahdollisuuksia myynnin kasvattamiseksi helposti ja edullisesti!

Visit Sea Lapland-sovellus perustuu Beaconeihin (majakka), jotka lähettävät tietoa lähellä oleviin älypuhelimiin. Tällä hetkellä Meri-Lapissa on 10 majakkaa ja kevään aikana asennetaan 10 uutta majakkaa. Puhelimeen tulevaa ilmoitusta klikkaamalla käyttäjälle avautuu näkymä, joka tarjoaa hyödyllisiä vinkkejä siitä, mitä voisi tehdä seuraavaksi tässä kohteessa tai sen ympäristössä. Sovellus on jo ladattavissa App Storesta ja Play-kaupasta hakusanalla Sea Lapland.

Sovellus on kehitetty Meri-Lapin matkailun ja saavutettavuuden älykkäät ratkaisut-hankkeessa, mikä mahdollistaa yrityksille sovelluksessa markkinoimisen hyvin edullisesti ensimmäisenä vuotena. Lähde siis rohkeasti mukaan ensimmäisten joukossa! Lisätietoa liitteenä olevasta Visit Sea Lapland app-esitteestä.

Linkkivaraukset tehdään suoraan Jennille puhelimitse 040 6482 792 . Jos heräsi kysymyksiä, niin ota rohkeasti yhteyttä! Liitteenä myös sopimuspohja, joka sovellukseen osallistujien tulee täyttää ja lähettää Meri-Lapin Matkailulle. Sopimuspohjassa on myös lisätietoa Meri-Lapin Matkailun osakkuudesta ja markkinointisopimuksesta.

 

Visit Sea Lapland app hinnasto