Industry Summit 2017 järjestetään kuudetta kertaa 5.-6.10.2017 Oulun kaupunginteatterilla. Tapahtuma on totutusta poikkeavalla ja oululaisella otteella toteutettu korkeatasoinen yritys- ja elinkeinoelämän tapahtuma. Arktisen alueen teollisuus- ja cleantech-sektorin päätapahtuma nostaa jälleen esille merkittäviä yritysten ja koko alueen kasvuun ja kehitykseen vaikuttavia ajankohtaisia teemoja kuten digitalisaatioIoTbiotalouskiertotalous, jakamis- ja alustatalouskokonaisvaltainen teollisuusbrändin rakentaminen ja johtaminensuurhankkeisiin pääsemisen käytännön edellytykset yrityksiltä sekä arktinen erityisosaaminen. Tapahtuma on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa ja tapahtumassa korostuu nyt murroksessa olevan tulevaisuuden teollisuuden tekeminen yhdessä. Industry Summit on tapahtuma, jossa asiantuntijat ja vaikuttajat kohtaavat – myös yli sekä toimiala- että valtakuntien rajojen.

Vuonna 2016 tapahtumassa oli yli 400 osallistujaa ja heistä 90 % osallistuisi uudelleen sekä suosittelee tapahtumaa. Varmista paikkasi näytteilleasettajana tai kävijänä. Tapahtumassa on nonstop B2B Matchmaking, joka on jo avattu verkostoitumista ja tapaamisten sopimista varten.

Tapahtuman avaa Oulun kaupunginjohtaja Päivi Laajala ja tapahtumassa on kymmeniä huippupuhujia Suomesta, Ruotsista, Norjasta, Venäjältä, Iso-Britanniasta  ja Hong Kongista. Tapahtumaa moderoivat Evento Awards 2017 puhuja-kategorian voittaja Lauri Salovaara sekä yrittäjä, B2B-myynnin huippuosaaja Eija Hämäläinen.

Katso tästä tapahtuman huippupuhujat.

Katso tästä tapahtuman pääjärjestäjän BusinessOulun kumppanit.

Ilmoittaudu tästä Saat linkin Brellaan, B2B matchmakingiin heti.