3 October 2017


Aika: 3.10.2017 klo 8:00-11:15 (Ennakkoonsovitut tapaamiset klo 12:00-16:00)

Paikka: Original Sokos Hotel Vaakuna (Koskikatu 4, 96200 Rovaniemi)
Tekes järjestää 3.10.2017 teemaklinikan, jonka aiheena on Kasvuun tähtäävän startup- ja pk-yrityksen talousasiat. Johtava konsultti Maarit Nissinen Konsulttitoimisto Seppo Hoffrén Oy:ltä kertoo kasvuyrityksen näkökulmasta oleellisia asioita talouden suunnittelusta, seurannasta sekä taloudellisen tilan analysoinnista. Samalla kuulet vinkkejä, miten oman pääoman riittävyys turvataan, miten kehitystyö voidaan näyttää taseessa omaisuutena, miten eri rahoitusinstrumentteja käytetään sekä miten maksuvalmiutta arvioidaan.

Päivän päätteeksi on mahdollista varata henkilökohtainen tapaaminen aamupäivän luennoitsijan Maarit Nissisen kanssa. Asiakkaat tapaamisiin valitaan ilmoittautumisen yhteydessä tehtävän kirjallisen pitchauksen perusteella. Lisätietoa asiantuntijatapaamisten ajanvarauksesta toimitetaan henkilökohtaisesti kaikille ilmoittautuneille. Ilmoittautuminen henkilökohtaiseen tapaamiseen on sitova. Voit myös ilman ajanvarausta keskustella Tekesin asiantuntijan kanssa.

Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Tilaisuus on suunnattu kaikille yrityksen taloudenhoidosta ja rahoituksesta kiinnostuneille sekä niille, joilla on mielessään hyvä idea tai keksintö, josta haluaa lähteä kehittämään liiketoimintaa.

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä.

3.10.2017 ohjelma